Hjelp og Support

1. Hjelp via Facebook

Vi har en Facebook side hvor både systemansvarlig og utvikler av siden (Matthias, LA0FA) samt andre brukere av NRRL Cup portalen kan gi svar.
Her er linken til NRRL Cup's Facebook side....

2. Hjelp via epost

Send epost til matpet[at]icloud.com dersom du har et spørsmål eller et problem du ellers ikke får løst

3. Noen tips - Rookie Klassen

Rookie klassen gjelder for deltaker som har sin lisens i 3 år eller mindre. I 2024 gjelder det radioamatører som har fått sin første lisens i 2021, 2022 eller 2023. Siden vi ikke har et sentralt register tilknyttet denne tjenesten må lisensår angis ved opplasting av log og for hver operatør som ønsker sine individuelle poeng registrert i Rookie klassen.

4. Kan jeg laste opp log fra tidligere år

Nei. Samtlige log som inneholder QSO for eksempelvis 2023 må lastes opp i kalenderåret 2023.

5. Når får jeg mitt diplom?

Årlig Diplom produseres automatisk i pdf format kl 00:00 1.Januar med endelig resultat som er i henhold til samtlige log som ble lastet opp gjennom cup-året.

6. Hva gjør jeg når en log har blitt lastet opp og registrert med feil ?

Du skriver en epost til matpet[at]icloud.com (systemansvarlig) og skriver hvilken contest (contestnavn, kallesignaler registrert for contesten) det gjelder. Dette rettes opp av systemansvarlig så snart det er praktisk mulig. Siden tjenesten er uten pålogging av bruker så finnes det ingen mulighet for selvbetjent korrektur. Kontroller derfor nøye før du lagrer resultater etter opplasting av logfiler.

NRRL Cup, i regi av NRRL
Webmaster og utvikler av siden er Matthias Peter, LA0FA
Websidene hostes hos simply.com