LA-DX-GROUP - the Norwegian DX Association
Solar Data
SSN:151
SFI:193
A-index:10
K-index:2

 

Innhold og Nyheter
Propagasjon
DXPedisjon til St.Peter and St.Paul Rocks - PT0S
 
Lagt til av LA0FA. Dato lagt til 30.06.2012 17:22:03
 
Det ryktes om en ny DXPedisjon til St. Peter og St. Paul-øyene med kallesignal PT0S. Tidsrom for aktiviteten antas å være november desember 2012. På http://www.py2yp.com/spsprocks/ kan du lese om tidligere DXPedisjoner til PY0-S som er den offisielle DXCCID.

St. Peter og St. Paul-øyene er en gruppe med 15 små øyer og skjær i Nordatlanteren som tilhører Brasil. De ligger i den intertropiske konvergenssonen, et område med kraftige vinder, 100 kilomter nord for ekvator og om lag 1000 kilometer nordøst for Natal. Øyenes totale areal er om lag 17 mål, og største høyde over havet er 18 meter. I 1986 ble øygruppen utpekt til verneområde. Siden 1998 har den brasilianske marinen operert en permanent bemannet forskningsstasjon på øyene.
 
Legg til kommentar | Det er 2 kommentarer, vis/skjul kommentarer
 
 
 
Tilbake til hovedsiden
MUF/LUF varsling for DXCC-prefix
Aktuelt
LADXG Chat:
LA-DX-GROUP bruker Slack som Chat- og samhandlingsplatform. Tjenesten er forbeholdt medlemmer av LA-DX-GROUP. Slack workspace for LADXG er https://la-dx-group.slack.com
LADXG CW QRG 3567 kHz:
Et av LADXG's viktige formål er å fremme CW (telegrafi) aktivitet på amatør båndene. 3567 kHz er LADXG medlemmenes treffpunkt for en uformell CW treff - uansett ferdighetsnivå.
LADXG SDR
LA DX Fund
Tema - Doublet
LA-DX-GROUP på ClubLog
Online
Akkurat nå:
Antall påloggede: 0  Antall gjester: 726
Brukere:
Nyeste registrerte bruker: LA3NGA
Siste Top20 oppdatering: LB2TB
Galleri
Siste bilde innsendt fra LA8OM
QSL
Siste QSL innsendt fra LA8EMA
Contest Kalender
Andre DX nyheter
Siste 20 fra DX News
Aktuelle temaer
Hva er RSS?

RSS (Rich Site Summary eller Really Simple Syndication), eller ”web feeds” som det ofte kalles, er et XML-basert filformat som brukes i formidlingen av hyppig eller jevnlig oppdaterte nyheter, pressemeldinger og annet webinnhold.
Ved hjelp av RSS kan du få et utdrag av en bestemt nettsides nyeste oppdateringer, som oftest pressemeldinger og andre aktualitetssaker. Brukere kan abonnere på RSS-feeds fra flere ulike kilder og nettsteder samtidig, og få dem samlet i en såkalt RSS-leser. Dette gjør at du enkelt kan følge med på hva som skjer i flere kanaler samtidig, uten å måtte besøke nettstedene manuelt.
www.LADXG.no tilbyr sine brukere følgende 3 RSS-er:

DX Nyheter
Nyheter og Artikkler fra LA DX Group
Kalender fra LA DX Group

Skrevet av: LA0FA, Dato: 09.05.2009

LA-DX-GROUP - 2024
Webmaster og utvikler av siden er Matthias Peter, LA�FA

Valid CSS!

Websidene hostes simply.com